Alec Baldwin yllättyi – vaimo jälleen raskaana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Alec Baldwin on saamassa perheenlisäystä yhdessä vaimonsa Hilaria Baldwinin kanssa. 57-vuotiaasta näyttelijästä on tulossa isä neljättä kertaa. Pariskunnalla on entuudestaan kaksivuotias tytär Carmen ja yhdeksänkuukautinen poika Rafael.

Alecilla on aiemmasta avioliitosta 20-vuotias tytär Ireland. Extra-lehden mukaan raskausuutinen on tullut Baldwinille yllätyksenä, sillä vaimo tuli raskaaksi pian parin kuopuksen syntymän jälkeen. Hilaria on paljastanut, että lapsi syntyy syksyllä.

Baldwin ehtii juhlia 58-vuotissyntymäpäiviään ennen kuopuksensa syntymistä. Miehen mukaan pariskunta ei ollut suunnitellut hankkivansa lisää lapsia ja uutinen tuli hänelle puun takaa. Mies totesi lehtihaastattelussa, että lapsia tulee, kun on tullakseen. Hän kertoi olevansa iloinen vaimonsa raskaudesta ja odottaa innolla perheenlisäystä.