Perheenisä ei ollut uskoa silmiään – mitä hinausauton kyydissä oli?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen perheenisä on onnistunut ottamaan kuvan liikenteen seassa pujottelevasta hinausautosta Southamptonissa. Näky sai miehen hieraisemaan silmiään, sillä auton lavalle oli köytetty taaperoille tarkoitettu potkuauto.

Kuvasta päätellen potkuauton omistaja oli pysäköinyt menopelinsä väärin tai se oli ”hajonnut” tielle kesken ajomatkan. Joka tapauksessa hinauspalvelu oli saanut poikkeuksellisen tehtävän. Daily Mail -lehden mukaan isä oli liikenteessä lastensa kanssa ja koko perhe oli saanut näystä makeat naurut.

Potkuauton hinaaminen keskustan liikenteessä on ollut erinomainen mainostempaus, sillä hinauspalvelun työntekijät ovat osoittaneet suhtautuvan työhönsä ammattitaitoisesti ja omistautuneesti. Ilmeisesti kaikenikäisiä asiakkaita kohdellaan yhtä tasavertaisesti.