Jack Bauerista folk-muusikoksi – Kiefer Sutherland julkaisee levyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Kiefer Sutherland muistetaan parhaiten Jack Bauerin roolista 24-sarjassa. Tähti ei ole mukana Fox-kanavan tulevassa uudessa 24-sarjassa, vaan sen sijaan miehellä on aivan toisenlaisia tulevaisuuden suunnitelmia.

Kiefer Sutherland ilmoitti julkaisevansa tänä kesänä Down in a Hole -nimeä kantavan debyyttialbuminsa. Tähden musiikkia kuvaillaan folk-tyyliseksi, ja levy syntyy yhteistyössä Sutherlandin läheisen ystävän, Jude Colen kanssa.

Down in a Hole -julkaistaan näyttelijän oman Ironworks-levymerkin kautta. Kiefer Sutherland paljasti aloittavansa huhtikuussa myös 26 keikkaa kestävän Yhdysvaltojen kiertueen, jolla levyn kappaleita tullaan kuulemaan.

– Kaikki nämä kappaleet kertovat omakohtaisista kokemuksistani. On tyydyttävää katsoa taaksepäin elämässään, hyviin ja huonoihin hetkiin, ja ilmaista itseäni musiikin muodossa, tähti paljastaa The Wrap -sivuston mukaan.