Unelmaduuni? Matkayhtiö hakee strippiklubien arvostelijaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen matkailualan yritys The Stag Company etsii palkallisia harjoittelijoita kuukauden kestävään tehtävään. Polttarimatkoihin erikoistunut yhtiö etsii työntekijää, joka olisi halukas arvioimaan polttariaktiviteetteja matkakohteissa.

The Stag Company -verkkosivuilla kerrotaan, että harjoittelija lähetetään All Inclusive -matkalle suosituimpiin polttarimatkakohteisiin. Tehtävään kuuluu, että henkilö vierailee muun muassa yökerhoissa, huvipuistoissa, kylpylöissä, ampumaradoilla ja strippiklubeilla.

Kuukauden ajan harjoittelija elää ilmaiseksi hotelleissa, syö, juo ja nauttii kokemuksista firman piikkiin. Tehtävään valitun henkilön tulee raportoida kokemuksistaan yritykselle kirjallisesti. Harjoittelijan on myös otettava valokuvia matkakohteista ja aktiviteeteista.

Yrityksen mukaan työaikana saa hölmöillä luvan kanssa, niin kuin asiakkaatkin hölmöilevät polttarireissuillaan. Henkilö ei kuitenkaan saa tehdä mitään laitonta tai joutua vaikeuksiin virkavallan kanssa. Raporttien pohjalta yritys pyrkii parantamaan ja kehittämään asiakkaille suunnattuja matkoja, aktiviteetteja ja palveluita