Hurja temppu! Mies ampui itseltään sukat jalasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huvittavista keksinnöistä ja temppuvideoista tunnettu Colin Furze on julkaissut netissä videon, jossa hän ampuu itseltään sukat jalasta. Lincolnshiren Stamfordissa asusteleva englantilaiskeksijä on onneksi onnistunut vaarallisessa stuntissaan menettämättä raajojaan.

Daily Mail -lehden mukaan Furze on toteuttanut tempun sinkoa muistuttavan rakettilaukaisijan avulla. Mies oli sitonut sukkansa kiinni rakettiin nauhalla. Kun hän painoi liipasinta, lensivät sukat silmänräpäyksessä pois keksijän jaloista.

Naurukohtauksesta päätellen temppu oli onnistuntu suunnitelmien mukaisesti. Colin Furze muistuttaa, että hänen keksintöjensä testaukset ja niihin liittyvät temput on tarkkaan suunniteltu. Monet Furzen stunteista ovat vaarallisia, eikä niitä pitäisi missään olosuhteissa testata itse.