Kasvonaamio onkin painajaismainen näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Animaatiohahmoilla koristellut kasvonaamiot ovat osoittautuneet hittituotteeksi Aasiassa. Huvittavat kasvohoidot ovat olleet erityisesti piirroselokuvien fanien suosiossa. Eipä ole siis ihme, että sosiaalisessa mediassa on julkaistu paljon kuvamateriaalia animaatioaiheisista kasvohoidoista.

Monet ihoa hoitavista kasvopyyhkeistä ovat suloisia ja hauskoja, Nalle Puh -naamioita lukuun ottamatta. Fanit ovat huomanneet, että Nalle Puh -kasvopyyhkeet ovat kuin suoraan painajaisista.

New York Daily News -lehden mukaan kuvat Nalle Puh -kasvohoidoista ovat pelästyttäneet ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Kuvissa esiintyvät kasvot ovat kauhuelokuvamaiset. Onneksi hirviömäinen näky on vain väliaikainen, sillä kasvonaamion alta paljastuvat ihmiskasvot ovat hoidon seurauksena virkistyneet ja kosteutetut.