Onnettomuus Fast & Furious -kuvauksissa – hevonen menehtyi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Fast & Furious 8 -elokuvan kuvauksissa on sattunut traaginen onnettomuus Myvatn-järvellä, Islannissa. Kuvauspaikalla ollut hevonen säikähti suurta styroksista jäävuorta ja karkasi kouluttajaltaan.

Hevonen pyrki pois elouvalavasteen lähettyviltä ja se kompastui vaikeakulkuisessa maastossa. Kaatumisen seurauksena hevonen mursi jalkansa. Lääkäreiden mukaan loukkaantuminen oli niin vakava, että hevonen oli lopetettava.

TMZ-lehden mukaan tuotantoyhtiö on ilmoittanut onnettomuudesta Jupiter-hevosen omistajalle. Elokuvayhtiö ilmoitti omistajalle korvaavansa hänen menetyksensä. Hevosen omistaja on ollut murheen murtama eikä mikään rahasumma tule korvaamaan Jupiteria. Vaarallisista stunteista ja autokohtauksista huolimatta onnettomuuksilta on onneksi muuten vältytty.

Some more Fast 8 stunts being performed on Lake Myvatn #iceland #fast8 #baadventure16 #stunts #behindthescenes

Kuva, jonka Brett Daniels (@theromulans) julkaisi