Taksikuski yritti kiertää tietyömaan – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaupungin kupeessa ajellut taksikuski on joutunut tukalaan tilanteeseen kaahattuaan autollaan märkään betoniin Chongqingissa, Kiinassa. Selittämättömästä syystä kuski oli päättänyt olla välittämättä rakennustyömaasta kertovista kylteistä ja liikennemerkeistä.

Oikoreittiä etsinyt kuski päätyi lopulta tieosuudelle, johon oli juuri laskettu päällyste. Paikalle tulleet viranomaiset auttoivat taksikuskia hinaamaan auton pois betonista, ennen kuin se kovettuisi paikoilleen.

Xinhua-sivuston mukaan taksikuskin välinpitämättömyys liikenteessä on tullut miehelle kalliiksi. Kuski kertoi, että hänellä oli kiire päästä määränpäähänsä ja se sumensi hänen arvostelukykynsä. On todennäköistä, ettei vakuutus korvaa ajoneuvolle sattuneita vaurioita, sillä tilanne oli selvästikin kuskin vika.