Zayn Malik tatuoi kasvonsa – menikö jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias Zayn Malik on yrittänyt erilaisin keinoin irti hyvän pojan imagostaan, joka on One Direction -poikabändin jäljiltä jäänyt varjostamaan laulajan omaa soolouraa. Mies on haukkunut edellisen bändinsä, kohauttanut rohkealla Pillowtalk-kappaleellaan ja siihen kuvatulla videolla sekä muuttanut ulkonäkönsä hieman huolettomamman näköiseksi.

Mies on yllättänyt naispuoliset faninsa muuttamalla tyylinsä rajummaksi vaatteiden ja erikoisien hiusvärien avulla, mutta nyt hän on myös ottanut lisää tatuointeja. Tällä kerralla mies otti tatuoinnin kasvoihinsa, mikä on saanut monien suut loksahtamaan auki ihmetyksestä.

Zayn Malik on esitellyt omalla Instagram-tilillään uutta kasvoihin otettua tatuointia. Malik on tatuoinut ohimolleen kasvojaan kehystämään kotkan, jonka edessä lukee äitiä tarkoittava mom-sana. Tatuoinnin aitoudesta ei tosin ole vielä vedenpitäviä todisteita, mutta jo ennestään kovin tatuoidun miehen kohdalla kukaan ei usko uuden kuvan olevan pelkkä väliaikainen siirtokuva.

Like I Would

Kuva, jonka Zayn Malik (@zayn) julkaisi