Hakkeriryhmä julisti sodan Donald Trumpille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anonymous-nimellä tunnettu hakkeroijien ryhmä harjoittaa omankädenoikeutta. Anonymous julisti YouTube-kanavallaan aiemmin Pariisin tapahtumisen jälkeen sodan ISIS-ryhmää vastaan, ja nyt se on ottanut uudeksi kohteekseen presidenttiehdokkaan.

Anonymous on julistanut sodan Donald Trumpia vastaan. Hakkeriryhmän tavoitteena on saada ehdokkaan verkkosivustot toimintakyvyttömiksi ja pystyä paljastamaan noloja faktoja Donald Trumpista. Trump on otettu uudeksi kohteeksi, koska aktivistien mukaan hän on horjuttanut koko planeettaa mielipiteillään.

Anonymousin julkaisemalla YouTube-videolla perustellaan Trumpin ottamista kohteeksi sillä, että hänen epäjohdonmukainen ja vihamielinen kampanjansa on shokeerannut Yhdysvaltojen lisäksi koko maapalloa.

Aktivistit aikovat ottaa kohteekseen Trumpin vaalikampanjasivustot ja hänen muihin bisneksiinsä liittyvät verkkosivustot sen lisäksi, että he pyrkivät tekemään noloja henkilökohtaisia paljastuksia itse ehdokkaasta.