Hää-DJ mokasi raskaasti – morsiamen ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häät ovat hääparille tärkeä juhla, ja varsinkin morsiamet ovat usein suunnitelleet häitään jo pienestä tytöstä lähtien. Kaikki ei kuitenkaan aina mene tapahtumissa suunnitelmien mukaan, minkä yksi morsian sai jälleen kerran huomata.

Morsian joutui pettymään ja järkyttymään jo tärkeän päivänsä alkumetreillä kävellessään alttarille. Ennalta sovittu musiikki alkoi soimaan, minkä aikana morsiamen isä talutti tytärtään alttarille. Dj päätti kuitenkin maustaa tuttua marssimusiikkia lisäämällä siihen hieman rytmiä.

Musiikkia soittanut dj alkoi vähitellen muuttamaan musiikkia sekoittamalla siihen toista kappaletta. Lopulta toinen kappale jyräsi marssimusiikin täysin ja morsian joutui astelemaan alttarille menevämmän kappaleen tahtiin. Naisen ilmeestä päätellen muutos ei ollut hänelle mieleinen.