Kylmähermoinen lottovoittaja – säilytti voittokuponkia taskussa 5 kuukautta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Perthissa asusteleva lottovoittaja on hämmästyttänyt ihmisiä erikoisella toiminnallaan. Mies oli nimittäin huomannut voittaneensa lotossa 570.620 dollaria, mutta hän lunasti voittonsa vasta 5 kuukauden odottelun jälkeen.

Perth Now -sivuston mukaan mies oli voittanut Saturday Lotto -arvonnan lokakuussa. Hän oli huomannut kupongissa olevan voiton vasta kuukauden kuluttua arvonnasta. Sen jälkeen mies oli tehnyt jotain odottamatonta. Hän oli laittanut lottokupongin kirjekuoreen ja sitten hän oli lähtenyt lomamatkalle.

Mies kävi lunastamassa voittonsa vasta palattuaan lomalta. Voittaja on paljastanut käyttävänsä rahat talonsa remontoimiseen ja matkusteluun. Miehellä ei selvästikään ollut kiire noutaa voittoaan. Australiassa lottovoitto tulee lunastaa 12 kuukauden määräajassa.