Uskotko silmiäsi? Maajussista stailattiin tyylikäs cowboy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hurjat muodonmuutokset tulivat jäädäkseen televisiotarjontaan 2000-luvun alkupuolella. Nykyisin ihmisten ulkonäköä muokataan urakalla kymmenissä eri sarjoissa aina painonpudotuksista nuorennusleikkauksiin. Oprah teki samaa jo yhdeksän vuotta sitten.

Televisiopersoona Oprah Winfrey ja hänen muotia rakastava ystävänsä Tim Gunn yhdistivät taannoin voimansa omassa Oprah, Makeover My Man -osiossa. Yksi ikimuistoisimmista muutoksista osui farmarilta näyttäneen Jasonin kohdalle. Mies yllätettiin työkaluostoksilta likaisissa ja ylisuurissa vaatteissa.

Tiimi muutti resuisen punaniskan komeaksi cowboyksi helposti vaatteiden ja parturin avulla. Parrakkaan karvanaaman alta kuoriutui pienellä vaivalla komea yksilö, joka oli vaihtanut kulahtaneet farkkuhaalarit siisteihin ja istuviin housuihin ja pikkutakkiin. Tästäpä mallia miehille, että pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan.