Mies nukahti bussipysäkille – kettu yritti varastaa housut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Baarikierroksella ollut englantilaismies on herännyt aamuyöllä bussipysäkiltä erikoiseen näkyyn. Miehen viereen oli ilmestynyt kettu, joka näykki miehen kenkiä. Sen jälkeen eläin tarttui kiinni miehen housuista ja yritti repiä niitä pois miehen päältä.

Humalassa ollut Steve Gould ei ollut uskoa näkemäänsä. Hän otti ketusta kuvia puhelimellaan todisteeksi. The Sun -lehden mukaan Gould oli joutunut ketun ahdistelemaksi sammuttuaan baarin jälkeen bussipysäkille.

Mies oli jäänyt junasta pois väärällä asemalla ja hän oli mennyt bussiasemalle odottelemaan kyytiä kotiin. Lopulta mies oli sammunut penkille. Steven mukaan kettu oli äärimmäisen kesy ja häikäilemätön, sillä se ei lähtenyt karkuun, vaikka mies heräsi. Lopulta Steve joutui hätistämään ketun tiehensä.