Mies söi kebab-leivän ja röyhtäisi – poliisi sakotti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissä kovaäänisesti kebab-leivän syömisen jälkeen röyhtäissyt mies on saanut sakot äänen tuottamisesta. Mies jakoi tarinansa Facebookissa koko maailman ihmeteltäväksi. Poliisi antoi sakon, koska mies oli röyhtäissyt liian lähellä virkavaltaa.

Baarimikkona elnatoaan tahkoava Edin Mehic ei voi vastustaa sipulilla kyllästettyjä kebab-leipiä. Mies oli tilannut kyseisen herkkuannoksen Wienissä pikkunälkää taltuttamaan, ja syönyt leivän antaumuksella kertaheitolla. Aterian jälkeen hän päästi kovaäänisen röyhtäisyn.

Valitettavasti lähistöllä sattui olemaan paikallinen poliisi, joka ei pitänyt miehen vatsalaukusta kumpuavasta äänestä. Virkavallan edustaja oli taputtanut miehen olkapäälle ja sakottanut häntä röyhtäyksen takia. Mehic kertoi tapauksesta Facebookissa sakkolapusta otetun valokuvan kera. Itävallan poliisilla on kaiketi liian vähän tekemistä, jos heillä on aikaa jahdata kaupungilla röyhtäileviä ihmisiä.

Ich möchte euch eine Geschichte erzählen. Sie heißt: "Mein Tag am Wiener Praterstern"Ein Ort vieler kleiner und…

Posted by Edin Mehic on Thursday, February 18, 2016