Laiskuuden huippu: Murtovaras nukahti rikospaikalle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Toimistorakennukseen murtautunut varas on epäonnistunut koomisella tavalla rikoksensa toteuttamisessa Shanghaissa, Kiinassa. Mies oli nimittäin päättänyt kesken murtokeikkansa ottaa nopeat nokoset.

Varkaan tempaus on tallentunut rakennuksen valvontakameroihin. Vartijat löysivät murtovarkaan varhain aamulla aloittaessaan vuoronsa. Daily Mail -lehden mukaan mies pidätettiin paikan päällä ja toimitettiin poliisilaitokselle.

Valvontajärjestelmä on onnistunut taltioimaan miehen rikoksen kameroiden kuviin ja videoihin. Hän oli yrittänyt varastaa toimistosta kannettavia tietokoneita, puhelimia ja muita toimistovälineitä. Väsymys oli yllättänyt kesken varastelun ja mies oli nukahtanut syvään uneen. Viranomaisten mukaan mies on myöntänyt syyllisyytensä.