Naurava napakettu ihastuttaa verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ketut soveltuvat lemmikeiksi vain aniharvoissa tapauksissa, mutta onneksi lemmikkikettujen kommelluksia päästään seuraamaan sosiaalisessa mediassa. Nyt verkossa ihastuttaa iloinen napakettu Archer.

Archerin omistaja Kristina S. jakaa usein videoita ja kuvia ketustaan sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Vinessä. Tuore Vine-video osoittaa, että nauru on tarttuvaa myös kettujen tapauksessa.

Videolla Archer kuulee naurua, ja repeää saman tien itsekin kimakkaan nauruun. Ilmeisesti ketulla on erityisen hauskaa, sillä se päätyy pyörimään selällään lattialla naureskellessan. Video on ehtinyt kolmen vuorokauden aikana keräämään lähes 20 miljoonaa katselukertaa ja lähes 14 tuhatta tykkäystä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat