Petetyn tyttöystävän näyttävä kosto – kampus täyteen julisteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Petetyksi tulleet naiset voidaan luokitella maailman sekopäisimpään ihmisjoukkoon. He eivät kaihda keinoja kostaakseen sydämensä särkeneelle häntäheikille. Nyt eräs opiskelija kertoi pettävästä poikaystävästä koko kampukselle.

Imguriin on julkaistu kuva, jossa on kahdella valokuvalla varustettu katoamisilmoitus. Vaikka otsikossa lukee, että kateissa olisi koira, on kyseessä pettävän poikaystävän maineen tahrimiseksi tehty ilmoitus. Ilmoituksessa lukee, että pettävä psykopaatti rakastaa takapuolen nuolemista, ja hänet on nähty viimeksi Julia-nimisen neitokaisen kanssa.

Kuvan Imguriin julkaissut henkilö kertoo, että hän oli nähnyt vihaisen naisen levittämiä julisteita 11 kappaletta pelkästään kirjastoon kävellessään. Julkinen nöyryytys lienee kaikista tehokkain kostokeino ja rangaistus. Valitettavasti naiselle kannattaisi kertoa, että hän on todennäköisesti nähnyt liikaa energiaa pettäjämiehelleen kostaakseen, koska nämä henkilöt harvoin oppivat virheistään.

View post on imgur.com