Poika kuvasi itseään makuuhuoneessa – sänkyhän siinä hajosi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia yleensä kielletään hyppimästä sängyille, koska sängyt eivät aina kestä hyppimistä ja niiden mennessä rikki edessä tulee olemaan kallis hankinta. Nyt yksi poika jäi kiinni sängyn rikkomisesta, minkä varalle hänellä oli jo hätävalekin vaimiiksi keksittynä.

Poika kuvasi itseään videokameralla, koska hän halusi ilmeisesti taltioida sängyllä tekemät hypyt videolle. Ensimmäisen hypyn kohdalla sänky kuitenkin jo hajosi, minkä aikaansaama ääni hälytti äidin heti paikalle katsomaan mitä tapahtui.

Heti kun sänky meni rikki poika alkoi valehtelemaan äidilleen. Poika vakuutti vain istahtaneensa sängylle, joka hajosi hänen allaan yllättäin. Äiti tuli kuitenkin mitä luultavammin löytämään todisteet tapahtumien oikeasta kulusta myöhemmin pojan itsensä taltioimalta videonauhalta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat