Aviomiehen siivousintoilu kostautui – 400.000 dollarin sormus roskiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaismies on vahingossa heittänyt roskiin vaimonsa vihkisormuksen, joka on arvoltaan 400.000 dollaria. St.Louisissa asusteleva Bernie Squitieri oli alkanut siivota keittiötä ja hän viskasi roskiin tiskipöydällä lojuneen talouspaperinyytin.

ABC News -kanavan mukaan paperinyytin sisällä oli vaimon sormukset. Hän oli asetellut ne paperin päälle pestessään käsiään altaassa. Bernie ei ollut huomannut arvokkaita koruja ja hän oli heittänyt paperin roskiin. Sen jälkeen mies oli juossut pihatielle ojentamaan roskat ajotiellä olleille roskakuskeille.

Kun Carla-vaimo huomasi, että hänen sormuksensa olivat kadonneet iski häneen paniikki. Kun Bernie kertoi heittäneensä paperit roskiin, purskahti Carla itkuun. Aviomies soitti jätehuoltofirmaan ja ilmoitti kadottaneen arvokkaan sormuksen. Roska-auto oli kuitenkin jo ennättänyt kaatopaikalle.

Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä muutamia tunteja myöhemmin yrityksestä soitettiin Bernielle. Työntekijät olivat löytäneet sormuksen tonkiessaan roskia. Heidän mukaansa sormuksen löytyminen on todellinen ihme. Bernie on luvannut vaimolleen, että hän on jatkossa tarkempi siivousintoilunsa suhteen.