Donald Trump tilaa pihvinsä ylikypsänä: ”Miten hän kykenisi johtamaan maata?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki pihviravintoloita ja lihatiskejä rakastava tietää, että täydellisen pihvin voi pilata ainoastaan yhdellä tavalla: Paistamalla sen ylikypsäksi. Ei siis liene yllätys, että Yhdysvaltain presidentinvaalien kohuehdokas Donald Trump tilaa pihvinsä – kuinkas muutenkaan kuin – ylikypsänä.

New York Times haastatteli miljardööri Donald Trumpin pitkäaikaista hovimestari Donald Anthony Senecalia. Yksi miehen kertomista paljastuksista saa aikaan suurimman mahdollisen inhoreaktion ruokafanien keskuudessa. Hovimestari nimittäin paljastaa Trumpin syövän pihvejä ainoastaan niin kypsinä, että ne voisivat murtaa lautasen. Ylikypsät pihvit muistuttavat koostumukseltaan kivikovia kengänpohjia.

Toisin sanoen, vaikka yrittäjänä suuromaisuutensa luoneella republikaaniehdokkaalla olisi varaa syödä päivittäin maailman laadukkainta lihaa ja herkullisimmalla mahdollisella tavalla, osaa hän pilata senkin nautinnon. Jos hän ei osaa syödä edes pihviä oikein, miten hän kykenisi johtamaan BBQ-herkuistaan tunnettua maata, eli Amerikkaa, Thrillist-sivusto kysyy.