Ensitreffien unelmapaikka: Huvipuisto!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen suurimmat huvipuistot avaavat ovet perinteisesti vapun tienoilla. Sitä ennen kaupungeissa saattaa kiertää tivoleita, joissa tarjoillaan hattaran ja hauskanpidon lisäksi myös huvittelulaitteita hurjapäille. Uusi tuttavuus kannattaa viedä ensitreffeille huvipuistoon.

Ensimmäisessä tapaamisessa olisi tärkeää tutustua uuteen ihmiseen mahdollisimman rennosti, mutta kuitenkin pintaa syvemmältä. Tavallinen kahvittelu saattaa kuulostaa yksinkertaisimmalta vaihtoehdolta, mutta samalla hieman tylsältä. Tällöin henkilöt vain istuvat toisiaan vasten ja kilisyttelevät teelusikoita kupin reunaan.

Huvipuistoissa pääsee paljastamaan todellisen luonteensa, heittäytymiskykynsä ja rohkeutensa. Useisiin huvittelulaitteisiin on jonoa, jolloin on oivaa aikaa keskustella kumppanin kanssa, mutta samalla jännittää pian alkavaa kyyditystä. Tivoleihin ja huvipuistoihin liittyy myös roimasti romantiikkaa, kun deittiä otetaan kädestä kiinni, istutaan hänen vieressä ja jaetaan yhteistä hattaraa.

Treffipaikan ei kannata olla liian vakavamielinen, eikä sen avulla ole tarkoitus tehdä vaikutusta toiseen. Huvipuistojen ruokatarjonta on yleensä rajallista, joten tällöin ei pääse snobeilemaan erikoisruokavalioilla tai fine diningilla. Huvipuistot tarjoavat mutkattoman ympäristön uuden ihmisen tapaamiseen. Huvittelulaitteissa pyöriessä adrenaliini virtaa ja tämä tarjoaa potkua myös vietettyyn aikaan.