Jasmin Walia on näyttävä realitykaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävästä bikinivartalostaan tunnettu realitytähti Jasmin Walia esittelee usein treeniensä tuloksia sosiaalisessa mediassa. Tähtönen on julkaissut Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa sporttisissa alusvaatteissa. Kuvissa esiintyvän Walian vartalo on kadehdittavan upea.

The Only Way Is Essex -brittisarjan tähti on nyt osoittanut myös paparazzeille olevansa upeassa bikinikunnossa. Hänet nimittäin kuvattiin eilen Malibussa sijaitsevalla rannalla yhdessä Ross Worswickin kanssa.

Jasmin Walia on tuttu näky Lontoon yöelämässä. Aiemmin rakkaudessa epäonnea kokenut Walia on hiljattain alkanut seurustella toisen brittiläisen tositv-tähden kanssa. Neitokainen pitää nykysin yhtä Ross Worswickin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Suomen musiikkiteleviossa esitetystä sarjasta Ex On The Beach.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash