Mies yhdisti kiivin ja banaanin – hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Foods Around on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan videon, jossa näytetään miten kiivi ja banaani saadaan tuottamaan hedelmää, joka on yhdistelmä näistä kahdesta hedelmästä. Kyseessä on hauska parodia videoista, joissa ohjeistetaan ihmisiä kasvattamaan uusia hedelmiä ja vihanneksia.

Videolla mies leikkaa kiivistä ja banaanista pääpalat pois ja yhdistää ne toisiinsa. Hän hautaa yhdistetyt palat ruukkuun, josta alkaa kasvamaan vihreitä oksia. Mies vetää mullan alta uudelleen kokonaiseksi kasvaneen banaanin, joka ei olekaan enää tavallinen banaani. Kun mies leikkaa banaanin kahtia, sen sisältä ilmestyy kiivin hedelmäliha.

Parodiavideota on jaettu parin päivän aikana jo yli 280.000 kertaa ja moni on pitänyt sitä todella huvittavana. Useimmat kuitenkin uskovat, että videon katsojissa on mukana monia ihmisiä, jotka tulevat tosissaan yrittämään samaa kotonaan. Videon julkaiseminen olisi ehkä sopinut paremmin Aprillipäivään.

Banana Kiwi fruit

Awesome …

Posted by Foods Around on Sunday, March 13, 2016

Katso kuva tästä.