Scott Disick pokasi 20-vuotias mallineitokainen – muistuttaa exiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Kourtney Kardashianin ex-aviomies Scott Disick on nähty pariskunnan eron jälkeen muutaman eri mallin seurassa. Nyt miehen kainaloon oli eksynyt 20-vuotias Christine Burke, ja pariskunnan kohdalla voidaan puhua seurustelemisesta.

Kiusallisen tilanteesta tekee se, että neiti Burke muistuttaa ulkonäöltään Scottin edellisen malliheilan tavoin hämmästyttävän paljon miehen ex-vaimo Kourtney Kardashiania. Mallineitokainen on vielä alaikäinen Yhdysvaltojen alkoholilain edessä, joten hänestä ei ole ainakaan seuraa raikulipojan maineessa olevan Scottin baarielämään. Sen sijaan kaksikko viettää aikaansa yhdessä tiiviisti muualla.

Us Weekly mukaan pari on tapaillut viikkojen ajan, ja nuori neitokainen olisi jopa ollut Scottin kanssa yhteisellä lomareissulla Meksikossa. Mies on puolustellut naisten ja alkoholin täyttämää elämäänsä sillä, että nauttii elosta samalla tavalla kuin kuka tahansa sinkkuna elävä 32-vuotias mies.

Kolmen lapsen isä Scott Disick ei saa tavata lapsiaan ennen kuin hän on saanut elämänsä järjestykseen ja lopettanut ryyppäämisen. Tapaamiskiellon on asettanut lasten äiti Kourtney osana uutta elämäänsä. Scott ei ole nähnyt jälkikasvuaan yli kuukauteen. Scott olisi saanut nähdä lapsiaan, mikäli olisi muuttanut elintapojaan lapsille sopivammaksi.