Koiranomistajat: Tästä syystä lemmikki on paras kuuntelija

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiranruokayhtiö Tails toteutti asiakkaillaan kyselyn, jonka mukaan peräti 40 prosenttia koirien omistajista keskustelee enemmän lemmikkieläimensä kuin kumppaninsa kanssa. Peräti neljä viidestä tuntee olevansa onnellisempi koiran kanssa juteltuaan. Mistä tämä johtuu?

Noin 66 prosenttia koiranomistajista myöntää, että he pitävät karvaista lemmikkieläintään parhaana kaverina. Koirat tarjoilevat omistajilleen uskollisen suhteen ja ystävyyden. Kyselyyn vastanneet ihmiset myönsivät, että koirat ovat heidän mielestään parhaita terapeutteja, koska ne ovat puolueettomia, eivätkä koskaan tuomitse. Koirat eivät myöskään puhu ihmisten selän takana pahaa.

Karvakuonot osaavat sen sijaan piristää omistajiaan pyyteettömästi ja rakastaa aina kaikesta huolimatta. Ne ovat aina iloisia tutun ihmisen nähdessään ja ovat samaa mieltä asioista. Vaikka koirille kertoisi mitä tahansa, osoittavat ne lojaaliutta. Lemmikkieläimet kuuntelevat jokaisen omistajansa sanan, mutta antavat silti ihmisen tehdä itse omat johtopäätöksensä asioihin.