78-vuotias nunna pidätettiin – paljastui myymälävarkaaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saint Cyrilin luostarissa asusteleva sisar Agnes Pennino on pidätetty epäiltynä myymälävarkaudesta Danvillessa, Yhdysvalloissa. 78-vuotias nunna jäi kiinni varkaudesta asioituaan Surplus Outlet -myymälässä.

Valvontakamerat paljastivat, että vanhus laittoi tavaroita laukkuunsa ja paitansa alle. Viranomaisten mukaan Pennino varasti myymälästä tavaroita 23 dollarin edestä. Nunna onnistui livahtamaan kaupasta ulos maksamatta piilottamiaan tuotteita.

Vartijat onnistuivat selvittämään naisen henkilöllisyyden hänen autonsa rekisterinumeron perusteella. Agnes on myöntänyt syyllisyytensä. Hän varasti kaupasta kahvia, keksejä ja muita herkkuja. Viranomaiset uskovat, että Pennino tulee selviämään sakkorangaistuksella. Daily Mail -lehden mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, miten luostari on suhtautunut nunnan varkauksiin.