93-vuotias leski saa lohtua miehensä paidasta tehdystä tyynystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

93-vuotias leskeksi jäänyt Joyce Beckett ikävöi todella paljon hiljattain menettämäänsä aviomiestään. Beckett oli miehensä kanssa naimisissa 70 vuotta ja jäi todella yksinäiseksi hänen sielunkumppaninsa nukkuessa pois.

Beckett asuu vanhainkodissa Northamptonissa. Richmond Villagen vanhainkodin hoitaja Chris Raya-Howard näki miten vaikeaa naisella on iltaisin, minkä vuoksi hän päätti yllättää Beckettin lahjalla, joka toisi naiselle lohtua nukkumaan mentäessä ja muistuttaisi häntä miehestään.

Hoitaja antoi naiselle tyynyn, jonka hän oli tehnyt edesmenneen aviomiehen Johnin kauluspaidasta. Beckett oli alkanut Daily Mail -lehden mukaan itkemään onnen kyyneleitä saadessaan lahjan käsiinsä. Hoitaja oli kiinnittänyt tyynyyn myös miehen kuvan ja pienen runon.