Kolmevuotiaan lumilautemput vetävät hiljaiseksi – liian vaarallista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perheiden vanhemmat saavat usein lapsensa innostumaan omista harrastuksistaan jo hyvin nuorena. Harvoin lajina on kuitenkaan lumilautailu jo kolmevuotiaana. Kinsley on kuitenkin toista maata, sillä hän lumilautailee yhdessä isänsä kanssa poikkeuksellisen näyttävästi.

Kinsley ei pelkästään lumilautaile, sillä hänen isänsä heiluttelee ja pyöräyttelee lasta monissa eri asennoissa siten, että monet lasten vanhemmat ovat kauhistelleet menoa.

Monien mielestä on vain ajan kysymys koska lapsi loukkaantuu kaatumisessa, mutta ilmeisesti isä on vakuuttunut taidoistaan. Joka tapauksessa parivaljakon lasku videolla on näyttävää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat