Mies muokkaa tuntemattomien selfie-kuvia – hulvattomia tuloksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jamie Fridmanilla on Twitterissä suosittu tili, jonne moni käyttäjä lähettää hänelle kuvia. Ihmiset lähettävät miehelle omia kuviaan ja toivomuksia siitä, miten he haluaisivat Fridmanin käsittelevän heidän kuvansa. Fridman tekee kirjaimellisesti juuri niin kuin he pyytävät.

Fridman muokkaa hänelle lähetettyjä selfie-kuvia ottaen samalla huomioon kuvan lähettäjän toivomukset muokkaamisen suhteen. Fridman ottaa annetut ohjeet todella kirjaimellisesti ja ymmärtää ne yleensä tahallaan väärin saadakseen aikaan hauskan lopputuloksen.

Eräs isohuulinen nainen pyysi Fridmania muokkaamaan hänen kuvaansa sellaiseksi, että hän näyttäisi kasvoiltaan aivan Kylie Jenneriltä. Mies teki työtä käskettyä ja vaihtoi naisen nenän ja huulet Jennerin huuliin, jotka hänellä oli ennen täyteaineita.