Nicki Minaj paljasti unelmansa – saada lapsi ja nopeasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisräppäri Nicki Minaj haaveili äidiksi tulemisesta jo entisen poikaystävä Safaree ”SB” Samuelsin kanssa. Nyt nainen on päässyt askeleen lähemmäs isoa unelmaa saadessaan uudelta mieheltään Meek Milliltä valtavan timanttisormuksen syntymäpäivälahjaksi. Hän odottaa kosintaa kuin kuuta nousevaa.

– Etenemme askel kerrallaan, ja mikäli menemme naimisiin tarkoittaa se myös, että saan lapsen. Se olisi ihanaa, sillä en malta odottaa, että pääsen pitämään omaa vauvaa sylissä, biologisen kellonsa kanssa painiva Nicki Minaj paljasti Nylon-lehdelle.

Meek Millin antama sormus ei kuitenkaan ole kihlasormus, joten nainen joutuu vielä odottamaan lapsen saamista hetken ajan. Räppärimies on nimittäin luvannut, että kolmas sormus tulee lopulta olemaan se, jolla hän kosii naista vaimokseen. 33-vuotias Nicki on hieman malttamaton asian suhteen.