Rita Ora julkaisi alastonkuvan – sai kosintoja faneiltaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Rita Ora on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa alasti. Muiden maailmantähtien tavoin myös Rita on innostunut esittelemään paljasta pintaa Instagramissa.

Daily Star -lehden mukaan 25-vuotiaan laulajattaren fanit olivat seota tähden viettelevästä kuvasta. Monet faneista jopa kosivat kuvassa esiintyvää kaunotarta. Kommenttien perusteella tähtönen on saanut useampia kosintoja ihailijoiltaan.

Median uteluista huolimatta Ora on pysynyt viime aikoina vaiti rakkauselämästään. Tähtönen on yhdistetty romanttiessa mielessä räppäri Chris Browniin ja näyttelijä Gerard Butleriin. Ilmeisesti kumpikaan heistä ei ole onnistunut hurmaamaan Ritaa, sillä huhujen mukaan kaunotar viettää huoletonta sinkkuelämää.

Got to Milan. ?????? #lovedoingthishairagainWHYNOT

Kuva, jonka Rita Ora (@ritaora) julkaisi

@tezenisofficial

Kuva, jonka Rita Ora (@ritaora) julkaisi