Säätyttö hyppi lähetyksessä – rinnat pullahtivat ulos paidasta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Romanialainen säätyttö Roxana Vancea on vahingossa esitellyt suorassa lähetyksessä rintavarustustaan. Päivän säätä esitellyt kaunotar innostui hyppimään kameroiden edessä ja sen seurauksena hänen rintansa pullahtivat ulos avarasta kaula-aukosta.

Roxanan tempaus on ilahduttanut erityisesti mieskatsojia ja lähetyksestä kuvattuja videoklippejä on jaettu sosiaalisessa mediassa. Vancea ei ole ensimmäinen säätyttö, joka on keksinyt hankkia lisää katsojia ohjelmalle paljastavan pukeutumisen avulla.

Voisi luulla, että rintojen vilahduksesta syntyneen kohun myötä Roxana tulee saamaan vakituisen paikan kanavan säätyttönä. Daily Mail -lehden mukaan videoista ei käy ilmi, esiintyikö Vancea virallisessa uutislähetyksessä vai oliko kyseessä humoristinen ajankohtaisohjelma. Joka tapauksessa rintojen vilautus toi Vancealle lisää julkisuutta.