Tankotanssia nyt veden alla – näyttävä laji uuteen ulottuvuuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tankotanssiin liittyy pikkutuhmaa liikkumista ja kokonaisvaltaista kehonhallintaa, mutta harva pystyy ensikerrasta lähtien roikottamaan itseään tangolla ongelmitta. Nyt tankotanssista on kehitelty uusi, veden alla harjoitettava lajimuoto.

Lajin idea lähti liikkeelle yhden valokuvaajan, Brett Stanleyn toimesta, joka halusi ikuistaa valokuviin veden alla tanssitaitojaan suorittaneiden tankotanssijoiden esityksiä. Notkeutta ja voimaa vaativa tankotanssi on suosittu urheilulaji, ja vaatii fyysistä ponnistelua. Vesi vähentää huomattavasti vastusta, mutta hankaloittaa asennoissa pysymistä.

Lisäksi hengityksen pidättäminen luo lajille uudenlaisen haasteen veden alla suoritettavaksi. Tanssijat ja valokuvaaja harjoittelivat asentoja ja poseeraamista muutaman kuukauden ajan. Lopputuloksena syntyi henkeäsalpaava kuvasarja.

Maree & GiadaMakeup: MISS DOM

Posted by Brett Stanley Photography on Tuesday, August 25, 2015

Sirena, Natsuki, Arisa

Posted by Brett Stanley Photography on Tuesday, August 25, 2015