StaraTV: Waldo’s Peoplelle kultaa ja platinaa Parasta ennen -risteilyllä

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Huippusuosiosta edelleen nauttiva suomalainen danceyhtye Waldo’s People keikkailee yhä aktiivisesti ja sen kappaleet soivat tiuhaan keikkojen lisäksi myös esimerkiksi suoratoistopalveluissa.

Eilen Waldo’s People oli esiintymässä Parasta ennen -risteilyllä, jossa se sai kaksin kappalein jalometallia. YleX-kanavan Parasta ennen -suosikkiohjelman isäntä Matti Airaksinen jakoi nimittäin yhtyeelle sekä kultalevyt että platinalevyt Lose Control -singlen menestyksestä.

Kultaa saa 5.000 kappaleen ja platinaa 10.000 kappaleen myynnistä. Mukaan lasketaan nykyisin osittain myös streaming-kuuntelujen määriä.

Stara tapasi Waldo’s People -yhtyeen keulahahmon Parasta ennen -päälavan backstagen suihkussa, koska riehakkaat ysäribilettäjät olivat vallanneet koko muun laivan. Kyseessä yhtyeen pitkän uran ensimmäinen haastattelu suihkussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat