Avoimesti homoseksuaali urheilija sai hihhulikirkon peräänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Westboron bapistikirkko tunnetaan äärikonservatiivisista näkemyksistään ja homovastaisuudestaan. Nyt kirkko aikoo boikotoida avoimesti homoseksuaalin urheilijan ensimmäistä suurta turnausottelua.

Yhdysvalloissa yliopistotasolla menestyksekkäästi koripalloa pelaava Derrick Gordon kertoi pari vuotta sitten avoimesti olevansa homoseksuaali. Nyt mies tulee pelaamaan ensimmäisen ison turnauksensa pian alkavassa March Madness -ottelusarjassa. Westboron bapistikirkko aikoo lähettää paikalle omat mielenosoittajansa häiritsemään Gordonin urheilusuoritusta.

– On tullut aika protestoida ihannoidun Derrick Gordonin ylpeää syntiä kohtaan, kirkko kirjoitti Twitterissä.

Uutisotsikoihin kyseenalaisella toiminnallaan noussut Westboron baptistikirkko on myös vastustanut maailmankuulujen yhtyeiden konsertteja, kuten Radioheadin ja Foo Fightersin keikkoja. He ovat tuominneet myös Taylor Swiftin huoraksi, koska hänellä on ollut kirkon mukaan useita eri miehiä.ho