Huutokauppa myy Lamborghini Huracania dollarilla – tässä riipaiseva syy

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilainen huutokauppasivusto Star Auctions on julkaissut verkossa houkuttelevan ilmoituksen. Sivusto nimittäin kauppaa 2015 vuoden Lamborghini Huracania dollarin aloitushintaan. Syy alhaiselle hinnalle on se, että kyseinen auto on kolaroitu liikenteessä ajokelvottomaan kuntoon.

Trademe.co.nz
Trademe.co.nz

Kuvat kolhitusta luksusautosta on riipaisevaa katseltavaa. Yli 500.000 dollarin arvoisesta ökyautosta on tullut onnettomuuden seurauksena lähes arvoton. Ajatus Lamborghini Huracanin omistamisesta on kuitenkin kiehtonut monia, sillä autosta on tehty tarjouksia.

Muutamassa päivässä tarjoukset kohosivat jopa 50.000 dollariin. Ostajaehdokkaat ovat huomanneet, että auton takaosa ei ole kärsinyt yhtä pahoja vaurioita kuin kyljet ja etuosa. Mikäli urheiluauton takaosassa sijaitseva moottori on edelleen hyvässä kunnossa, tulevat ostajat todennäköisesti saamaan rahoilleen vastinetta.