Kendall Jennerin burnout: ”En ole treenannut Victoria’s Secret -näytöksen jälkeen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -muotinäytöksen enkelit ovat aina hyvässä kunnossa, he syövät terveellisesti ja treenaavat paljon. Kendall Jenner on luonnostaan pitkä ja hoikka, mutta kuultuaan, että hän pääsee muotinäytökseen hän alkoi välittömästi tarkkailemaan syömisiään ja noudattamaan tiukkaa kuntokuuria.

Kendall Jenner kertoo People Style -sivuston mukaan treenanneensa todella paljon ennen Victoria’s Secret -muotinäytöstä. Nainen halusi olla unelmiensa täyttyessä lavalla parhaassa mahdollisessa kunnossa, minkä vuoksi hän söi tarkasti ja treenasi kaksi kertaa päivässä aina uupumukseen saakka.

Jenner on paljastanut, että Victoria’s Secret -näytöksen jälkeen hän on ollut kuin lomalla. Nainen ei ole halunnut treenata ollenkaan ja hän on halunnut syödä ja napostella kaikkea mitä hänen on tehnyt mieli. Jenner on mässäilykautensa ansainnut ja aikookin nauttia siitä vielä jonkin aikaa. Jennerin onneksi hän ei liho helposti, minkä vuoksi mallin satunnaiset herkuttelukaudet ovatkin sallittuja.