Kolmikolle porttikielto pubivisaan – olivat liian ylivoimaisia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin St. Albansissa sijaitseva The Horn -baari on joutunut kieltämään kolmelta vakioasiakkaaltaan osallistumisen maanantaisin järjestettävään tietovisaan. 49-vuotiaan Nick Mephamin, 65-vuotiaan Graham Deavesin ja 82-vuotiaan Norman Hughesin joukkue on osoittautunut liian ylivoimaiseksi.

Ravintolan omistajan mukaan miesten Storming Norman -joukkue on voittanut tietovisassa jo 11 kertaa. Omistaja Adrian Bell kokee, että muilla osallistujilla ei ole mitään mahdollisuuksia voittoon, jos Storming Norman osallistuu kisaan.

Metro-lehden mukaan miehet ovat pitäneet kieltoa epäreiluna, sillä he ovat toimineet visassa sääntöjen mukaisesti. Kolmikko ei ole kuitenkaan valittanut päätöksestä, sillä he toivovat, että jonain päivän heidätkin toivotetaan jälleen tervetulleeksi visaan.