Karmiva onnettomuus: Nainen putosi unissaan ikkunasta

Ohhoh! · Annika Kela

Iowan yliopistossa opiskeleva nainen on joutunut kauhistuttavaan onnettomuuteen keskellä yötä. Naisopiskelija putosi kolme kerrosta alas kadulle kierähdettyään vahingossa ulos ikkunasta.

Viranomaisten mukaan nainen oli siirtänyt asuntolassa sänkynsä ikkunan viereen ja onnettomuuden sattuessa ikkuna oli ollut auki. Des Moines Register -sivuston mukaan opiskelija loukkaantui onnettomuudessa ja hän oli tajuttomana ensihoitajien saapuessa paikalle.

Nainen kiidätettiin Mary Greeley Medical Center -sairaalan hoidettavaksi. Herättyään potilas kertoi, että kyseessä oli ollut vahinko ja hän oli ollut selvinpäin mennessään nukkumaan. Rikoksen mahdollisuus on suljettu pois. Oli onni onnettomuudessa, ettei opiskelija loukannut itseään vakavammin.