Michael Jacksonin tytär on upporikas kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Michael Jacksonin Paris-tytär yritti muutama vuosi sitten itsemurhaa, mutta toipui ongelmistaan Utahissa sijaitsevassa Diamond Ranch Academy -hoitolaitoksessa. Nykyisin Paris on jo näyttävä nuori nainen, jolta ei raha tule loppumaan kesken aivan lähitulevaisuudessa.

Nyt paparazzit ikuistivat Parisin, kun hän oli herkuttelemassa yhdessä henkivartijansa ja ystävän kanssa Bverly Hillsissä.

Paris Jackson on pysynyt poissa parrasvaloista itsemurhayrityksen jälkeen. Hänen äitinsä Debbie Rowe selitti taannoin oikeudessa, että suurin syy Parisin itsetuhoisuuteen on ollut se, että tyttö uskoo menettäneen sielunsa isänsä kuoltua. Taannoin Michael Jacksonin kuolinpesä myi tämän musiikkioikeudet 750 miljoonalla dollarilla, mikä tekee kaikista Jacksonin lapsista upporikkaita.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash