Saksalaisnainen tienaa miljoonia pepputoppauksilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saksalainen bisnesnainen Inka Horvat on tehnyt omaisuuden menestyksekkäällä verkkokaupallaan. Special Trade -verkkkokaupassa myydään vaatteiden alle laitettavia toppauksia ja vartaloa muotoilevia asusteita- ja tuotteita.

Horvatin pääasiallinen asiakaskunta koostuu miehistä, jotka haluavat pukeutua naiseksi. Verkkokaupassa on myynnissä miesvartalolle suunniteltuja mekkoja ja suurikokoisia korkokenkiä. Inkan mukaan viime vuosien hittituotteita ovat kuitenkin olleet rinta- ja pakaratoppaukset, jotka saavat vartalon näyttämään upean muodokkaalta.

Myös naiset ovat käyneet shoppailemassa Inkan verkkokaupassa. The Sun -lehden mukaan kahdenksan vuoden aikana kaupankäynti on moninkertaistunut ja nykyään Horvat tekee yli 1,9 miljoonaa euroa voittoa vuodessa. Muodokkaisiin takapuoliin liittyvän villityksen ansiosta Inka on tienannut sievoisen summan rahaa myymällä topattuja alushousuja.