Seattlessa toimii Bike Batman – palauttaa varastetut pyörät omistajille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuntematon mies on alkanut etsimään ja palauttamaan varastettuja pyöriä Seattlessa omille omistajilleen. Mies ei etsi sankariteoistaan kunniaa, koska hän on halunnut pysytellä anonyymina. Tämän vuoksi miestä onkin alettu kutsumaan nimellä Bike Batman.

Seattlessa varastettuja pyöriä pystyy selaamaan Bike Index -nimisellä sivustolla, jonne varastetun pyörän kuvan pystyy julkaisemaan. Sivustoa ylläpitävät tekevät pienen osuuden pyörien löytymiseksi, mutta Bike Batmaniksi nimetty mies vie auttamisen kuitenkin jo toiselle tasolle lähtiessään itse etsimään vieraiden ihmisten pyöriä kaupungilta.

Mies etsii varastettuja pyöriä ja ottaa pyörän löytyessä sen oikeaan omistajaan yhteyttä Bike Index -sivuston tai poliisin tarjoamien yhteystietojen avulla. Mies on tähän mennessä palauttanut Huffington Post -sivuston mukaan jo 22 pyörää oikeille omistajilleen, mutta ei ole suostunut paljastamaan kasvojaan edes palauttaessaan pyöriä.