Viiden lapsen äiti halusi näyttää Barbielta – maksoi puoli miljoonaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni vanhempi voisi pitää Barbie-nuken ulkonäköä havittelevan viiden lapsen äidin näyttämää esimerkkiä kyseenalaisena. Nannette Hammond on halunnut aina näyttää Barbie-nukelta, minkä vuoksi hän on käynyt useissa eri leikkauksissa ja nähnyt muutoksen eteen paljon vaivaa.

42-vuotias viiden lapsen äiti on maksanut kauneusleikkauksistaan puoli miljoonaa dollaria, mikä on euroissa noin 444.000 euroa. Hammondille on tehty kaksi rintaleikkausta ja rintojen kohotusleikkaus, minkä lisäksi nainen on ottanut huuliinsa täytteitä ja kasvoihinsa botoksia.

Leikkausten lisäksi hän pitää myös tummasta rusketuksestaan huolta ja panostaa pitkiin hiustenpidennyksiin ja tekokynsiin. Lopputuloksena äiti on onnistunut saamaan itselleen Barbien tyylisen ulkonäön, jollaisen hän on aina halunnutkin. Nannette Hammond päivittää omalle Instagram-tililleen itsestään seksikkäitä kuvia, joita hänen aviomiehensä ja lapset auttavat häntä ottamaan.