Caitlyn Jenner haluaa muotinäytöksen tähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiamitalistina ja myöhemmin realitytähtenä tunnettu Bruce Jenner korjasi taannoin sukupuolensa ja nykyään hänet tunnetaan Caitlyn Jennerinä. Hänen on I Am Cait -realityohjelmaansa esitetään suomalaisella AVA-televisiokanavalla 21.3. lähtien.

Nyt naisen elämään ilmeisen hyvin sopeutunut Caitlyn on ilmaissut halunsa astua Pariisin muotiviikkojen catwalkille. Nainen on laatinut itselleen listan elämänsä suurimmista unelmista, ja yksi niistä on muotinäytökseen osallistuminen yhdessä supermallina työskentelevän tyttärensä Kendall Jennerin kanssa.

Kendall Jenner suuttui Caitlyn-isälleen viimeksi joulukuussa 2015, kun hän olisi halunnut osallistua tyttärensä tähdittämään Victoria’s Secretin muotinäytökseen. Kendall ei ole tällä kertaa kommentoinut toivetta, mutta Caitlyn on saanut äänensä kuuluviin.

– Yksi listallani olevista asioista on esiintyä muotinäytöksessä yhdessä tyttäreni Kendallin kanssa Pariisin muotiviikoilla. En tiedä, onko minusta siihen, mutta se on yksi unelmistani, Caitlyn kertoi E! News -julkaisulle.

Kardashianien matriarkaalisessa ympäristössä vuosikymmeniä aikaansa viettänyt Caitlyn Jenner on ollut hissukseen sosiaalisesta elämästään romanttisessa mielessä. Äskettäin hän kuitenkin kertoi etsivänsä erityistä miesseuraa itselleen avoimella mielellä.