Koira adoptoitiin eläinsuojasta – juhli sitä näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojassa asuvat koirat näkevät päivittäin perheitä, jotka löytävät koirien joukosta itselleen uuden rakkaan perheenjäsenen kotiin vietäväksi. Monet koirat joutuvat kuitenkin odottelemaan häkissään vuosia ennen kuin ne huomataan.

Tällä kerralla onni kääntyi Coso-nimisellä koiralla, joka näytti onnellisuutensa heti kaikille. Coso-nimisestä eläinsuojassa asuneesta koirasta on julkaistu hellyttävä kuva, jossa koira on saanut perheen.

Coson aiempi perhe hylkäsi sen, koska he eivät pystyneet enää pitämään siitä huolta. Coso on sen jälkeen odottanut surullisena eläinsuojassa uutta perhettä, jonka se nyt viimeinkin sai.

Äiti ja poika ovat yhdessä tulleet hakemaan seitsemänvuotiasta Cosoa kotiinsa, mikä on saanut koiran todella onnelliseksi. Kuva on napattu vain hetki sen jälkeen kun Coso on tullut valituksi ja adoptoiduksi. Coso näyttää kuvassa silminnähden onnelliselta poseeratessaan äidin ja pojan vierellä kameralle.

This could be our happiest adoption photo yet! Coso has a home.She’s so excited she's throwing her hands up in the air and waving them around without a care!

Posted by Lort Smith on Tuesday, March 8, 2016

Katso kuva tästä.