Kuuro nainen kuuli ensikerran – sitten tapahtui jotain todella suurta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Andrea Diaz -niminen nuori nainen on elänyt koko elämänsä kuurona. Nyt hän on saanut sisäkorvaproteesin, minkä avulla hän kuuli ensimmäistä kertaa omaa puhettaan ja rakkaimpiensa äänen. Tilanne oli häkellyttävä jo valmiiksi, mutta Diazin mies päätti tehdä siitä vieläkin ikimuistoisemman.

Videolla Diaz herkistyy heti kun hän pääsee kuulemaan oman äänensä. Diaz kuulee myös äitinsä ensimmäistä kertaa, mikä saa hänet todella iloiseksi. Diazin poikaystävä oli harkinnut todella tarkkaan hänen ensimmäiset tyttöystävän kuulemat lauseet, joista tärkein oli: ”Tuletko vaimokseni?”.

Mies varmisti ensin tyttöystävältään, että hän kuuli miehen puheen. Kun Diaz vastasi kuulevansa häntä, mies polvistui hänen eteensä. Diaz vastasi poikaystävänsä kosintaan myöntävästi ja antoi miehen pujottaa sormuksen hänen sormeensa todella koskettavalla hetkellä, jota nainen ei tule varmasti koskaan unohtamaan.