Leskimiehen lohduton surutyö – teki vaimonsa tuoksusta kynttilöitä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vaimonsa kuolemaa sureva mies on löytänyt keinon lievittää sydäntäsärkevää ikäväänsä. Hän on nimittäin tehnyt kotiinsa kynttilöitä, jotka muistuttavat häntä vaimostaan. Leskimies on julkaissut kuvia kynttiläurakastaan sosiaalisessa mediassa.

Reddit-palvelussa mies kertoi, että hän on laittanut kynttilävahan sekaan aromeja, joista vaimo piti eniten. Vaimo rakasti tuoksukynttilöitä, joten mies on hankkinut kotinsa täyteen tuoksuja, joita asunnossa oli vaimon ollessa vielä elossa.

Metro-lehden mukaan vaimo oli myös suosinut tiettyjä tuoksuja kauneudenhoitotuotteissaan ja hajuvesissään ja mies päätti tehdä niiden pohjalta kynttilöitä. Mies kertoi, että urakan toteuttamiseen meni valtava määrä aikaa, mutta nyt hänen asuntonsa on täyttynyt vaimonsa suosimista tuoksuista.

My wife passed away recently. We loved candles. We had old retired candles. I made a new one.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat