Lomakuvat uudelle tasolle – dinosauruslelut tekevät ihmeitä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki ovat saaneet seurata kavereidensa lomaa sosiaaliseen mediaan päivitettyjen kuvien ja videoiden kautta. Osa matkaajista lataa kuvia yhteisöpalveluihin niin paljon, että vain harva jaksaa kahlata kaikki kuvat läpi. Paraguaysta kotoisin oleva valokuvaaja on keksinyt uuden keinon matkakuvien parantamiseen.

Valokuvaaja Jorge Saenz on onnistunut hyödyntämään valokuvissaan klassista perspektiiviä väärentävää keinoa pienten leludinosaurusten avulla. Mies ottaa eeppisiä matkakuvia reissuiltansa siten, että yhdistää upeisiin otoksiin minikokoisia hirmuliskoja. Hän osti ensimmäisen leludinonsa Boliviasta.

Sen jälkeen valokuvaajalle on kertynyt kolme muuta pikkuhirmuliskoa. Mies on jopa antanut leluille nimet Dino, Dina, Spiny ja Brachy. Hirmuliskojen matkakuvia voi seurata Instagramissa #Dinodinaseries-tagilla.

Kuva, jonka @inkypulp julkaisi