Masturboiva ninja piinaa opiskelijoita Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Washingtonin yliopisto on kehoittanut opiskelijoitaan olemaan varuillaan, sillä opiskelija-asuntoloiden läheisyydessä on nähty epäilyttävä häirikkö. Ninja-asuun pukeutunut hiippari on yrittänyt vilkuilla asuntojen ikkunoista sisään hyväillen samalla itseään.

Asuntoloiden valvontakamerat ovat saaneet videokuvaa epäilyttävästä miehestä. Viranomaiset ovat julkaisseet kuvia masturboivasta häiriköstä netissä. Poliisin mukaan hiippari on nähty alueella ensimmäisen kerran marraskuussa, mutta häntä ei ole vieläkään saatu kiinni.

Daily Mail -lehden mukaan opiskelijoita on kehoitettu välttämään yksin liikkumista alueella, sillä hiipparia on pidetty arvaamattomana. Poliisit pitävät mahdollisena sitä, että ninja on yksi yliopiston opiskelijoista.